1.4.2012

Kisat 31.3. TSAU

Luulin koko ajan, että olin ilmottautunu kisoihin ATT:lle ja olin innoissani, koska siellä on yleensä hyvät radat ja keinonurmipohja. No sit sainki kisakirjeen TSAU:lta, jonka kentäl sandy alotti tän alittamisongelman. Menin sinne sit aika luovuttaneel asenteel, mut pidin toivoa yllä koska tuomarit olivat uusia mulle. Lämmittelin sandyn oikein huolella. Kävelyy, ravii, laukkaa jne. Hypytin sitä ulkona 45cm korkeil esteil ja se hyppäs tosi nätisti.
Ensimmäsellä radalla sandy nolas mut täysin. Hypyt oli 45cm. Se alitti heti toisen hypyn, hyppäs kuitenki ku otin sen uusiks. Sit hyppäs pari taas mut sit alitti ja kieltäytys hypyllä, kunnes tuomari tuli kuiskaa et "mee suoraan maalia kohti vaan" -.- en ollu viel edes puolessavälissä ni sit piti vaan juosta hypyn ja putken kaut maaliin ja viimisenki hypyn sandy alitti. Voin vaan kuvitella mitä ihmisten pääs liikku. Äidin vieres joku oli sanonu et "toi on toi ku viimeksi teki noin".
MUTTA toisella radalla rimat oli 40cm. Sandy alitti heti ekan vaikka lähin ihan sen vierestä, mut kun käskin sen hyppäämään uusiks se huomas ettei ne ookkaan korkeita... Loppu rata vedettiin ihan puhtaast ja aikakin jäi alle ihanneajan! :D 3. sija viidellä virhepisteellä. Sen jälkeen toivoin et jokainen oli nähny sen suorituksen ;)
Ärsytti kyllä se kilpailujen järjestelyt. Me mentiin sinne aamulla klo 8.15, kisat alko ysiltä, mutta palkintojenjako oli vasta yhdeltä! Eli ne veti läpi kaikki kakkosten neljä rataa läpi kahella kentällä ennen yhtäkään palkintojenjakoa. Siellä oli älyttömästi työntekijöitä mut silti ei voitu pitää palkintojenjakoa sillä aikaa kun uusia ratoja rakennettiin -.-
Onneksi pääsen viikon tai kahen päästä osallistumaan taas treeneihin ja vielä ulkokentällä :) aion tehdä sandylle hyppytekniikkatreeniä ja muutenkin vahvistaa sen itseluottamusta hypyillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti